Loading...

Meniu grupuri

  • Home
  • Meniu grupuri
Meniu grupuri

– oferta Restaurantului Hermania va asteapta cu variante de meniu pentru grupuri organizate. In functie de preferintele dumneavoastra, va puteti alege una dintre variantele de meniu prestabilite, pregatite cu ingrediente gustoase si sanatoase, sau puteti alege din selectia noastra variata de preparate gourmet, din meniul a la carte

Petrecerile corporate

– sunt cea mai buna ocazie pentru a va transforma colegii in prieteni, superiorii in aliati si echipa dumneavoastra intr-una puternica si unita. Pentru ca stim cat de important este succesul businessului pentru dumneavoastra, cata munca este nevoie pentru a construi o afacere durabila si sustenabila, venim in intampinare cu cele mai bune oferte de petreceri pentru firma, fie ca este vorba de o aniversare, de o petrecere de final de an sau, pur si simplu, de o intalnire intre colegi.

Suntem singurul restaurant

din Sibiu care promovează produsele din producţie proprie. Creştem proprii bivoli, vite Angus, porci, miei, iezi, raţe. Oferim de altfel şi ceva specific pentru Transilvania – porcul Mangaliţa si cel de Bazna, vestiti prin calitatea cărnii. Zilnic aducem peşte proaspătde la Păstrăvaria Albota, aflată la 55 km de Sibiu. Produsele noastre precum pâinea de casa, mezelurile, brânzeturile şi legumele, provin din culturi ecologice de înaltă calitate. Mii de turişti şi localnici s-au convins de asta, vizitand fermele noastre de la Complexul Pastravaria Albota.

Meniu grupuri

Variante meniu pranz

Variante meniu cina

Aceste variante sunt valabile pentru grup de min. 20 pers.
La fiecare 20 pers. platitoare putem acorda 1 gratuitate

Va rugam sa cititi inainte de a alege una dintre variantele de meniu grupuri urmatoarele precizari :

  • Se va alege pentru intreg grupul un meniu comun la pranz si /sau cina
  • In pretul meniului de grup sunt incluse painea, smantana si ardei iute,dupa caz.
  • Bauturile alcoolice si nonalcoolice, specialitatile de cafea de la bar si alte preparate culinare din meniul a la carte nu sunt incluse in meniurile de mai sus si se achita conform meniului a la carte.   Nu aveti voie sa introduceti si sa consumati in restaurant alimente si bauturi dinafara unitatii.
  • Va rugam sa ne anuntati odata cu alegerea meniului daca sunt persoane care consuma doar meniu vegetarian sau care au diferite restrictii culinare.

.