Loading...

Revelion

Meniu Revelion 2020

Restaurant Hermania

  1. Întâmpinare: Amuse-bouche
    • Tartine cu tartar de vită/pastrăv
    • Pahar de Hugo/Aperol

 

  1. Aperitiv
    • mouse de păstrăv afumat
    • medalion cu brânză pecorino în corăbioare de ardei
    • cornete cu salam Albota
    • choix cu pate de raţă şi vişine confiate
    • tartă cu icre de păstrăv
    • ruladă de brânzeturi cu prune şi caise
    • săbiuţe cu cascaval Albota şi struguri
    • boulete din pui cu mac
    • chifteluţe din peşte cu susan
    • roşii cherry
    • măsline umplute

 

  1. Antreu
    • Sturion cu garnitură de piure de avocado şi sos olandez

 

  1. Desert
    • Pana cotta cu căpşiuni

ŞAMPANIE la miezul nopţii!

  1. Fel de baza
    • Duo cu muşchiuleţ de porc în crustă de condimente & piept de raţă cu sos de portocale şi garnitură de varză roşie şi tartă de brânză cu şuncă

 

  1. Desert
    • Profiterol cu îngheţată de nuci, sos de ciocolată şi frişca

Bufet (platouri) brânzeturi asortate Albota cu fructe confiate şi nuci

  1. Înainte sau după masă – 4×50 ml la alegere
    • Tuica, Afinată, Martini , Aperol, Vodca Finlandia, Jidvei Vinars, J&B, Jagermeister

 

  1. Bere
    • Staropramen la halba

 

  1. Vinul casei, cât poftiţi
    • Jidvei Feteasca Regala – alb (demisec)
    • Cupaj Fetească Neagră cu Cabernet Franc, Banat, Balla Geza – rosu (sec)

 

  1. Racoritoare & bauturi calde
    • Apă minerală Dorna (plată sau carbogazoasă)
    • Socată & Limonadă
    • Julius Meinl – espresso, cappuccino sau ceai

Pret: 420 Lei/pers.  (TVA inclus)

   La rezervarea fermă se achită un avans de 30% iar diferenţa pană la 01.12.2019

    Copii între 0-4 ani:  gratuitate! – fără loc la masă

    Copii între 5-14 ani:  50% din valoarea meniului – cu loc la masă