-
Întâmpinare: Amuse-bouche
- Tartine cu tartar de vită/pastrăv
- Pahar de Hugo/Aperol
-
Aperitiv
- mouse de păstrăv afumat
- medalion cu brânză pecorino în corăbioare de ardei
- cornete cu salam Albota
- choix cu pate de raţă şi vişine confiate
- tartă cu icre de păstrăv
- ruladă de brânzeturi cu prune şi caise
- săbiuţe cu cascaval Albota şi struguri
- boulete din pui cu mac
- chifteluţe din peşte cu susan
- roşii cherry
- măsline umplute
-
Antreu
- Sturion cu garnitură de piure de avocado şi sos olandez
-
Desert
- Pana cotta cu căpşiuni
ŞAMPANIE la miezul nopţii!
-
Fel de baza
- Duo cu muşchiuleţ de porc în crustă de condimente & piept de raţă cu sos de portocale şi garnitură de varză roşie şi tartă de brânză cu şuncă
-
Desert
- Profiterol cu îngheţată de nuci, sos de ciocolată şi frişca
Bufet (platouri) brânzeturi asortate Albota cu fructe confiate şi nuci