Echipa restaurantului HERMANIA îşi răsfaţă clienţii cu o selectie de mâncare săseasca, interpretata modern. Suntem singurul restaurant din Sibiu care promovează produsele din producţie proprie chiar si la meniul zilei. Creştem proprii bivoli, vite Angus, porci, miei, iezi, raţe. Oferim de altfel şi ceva specific pentru Transilvania – porcul Mangaliţa si cel de Bazna, vestiti prin calitatea cărnii. Zilnic aducem peşte proaspăt de la Păstrăvaria Albota, aflată la 55 km de Sibiu. Produsele noastre precum pâinea de casa, mezelurile, brânzeturile şi legumele, provin din culturi ecologice de înaltă calitate. Mii de turişti şi localnici s-au convins de asta, vizitand fermele noastre de la Complexul Pastravaria Albota. Sunteţi bineveniţi să cumpăraţi produsele noastre şi pentru acasă, de la magazinul din incinta Restaurantului Hermania sau chiar din magazinul online Albota (www.produse-albota.ro) La Hermania organizam: bufet suedez cald si rece, banchete, mese festive, nunti, botezuri, aniversari, evenimente de promovare Capacitate: 120 locuri la mese, 80 locuri pe terasa, capacitatea poate fi modificata in functie de evenimentul organizat Actuala cladire de pe Filarmonicii nr.2, dateaza din 1878. Construita pe un subsol din sec. 18 – cu spatii boltite – locatia era folosita pentru auditii muzicale. Restaurantul HERMANIA VA ASTEAPTA!
Meniul zilei de Vineri 22 LEI
Supa de ceapa (400 gr)
Tocanita de porc cu mazare (300 gr)
Pâine (100 gr)
Meniul zilei de Joi 22 LEI
Supa crema de brocoli (400 gr);
Snitel de pui cu cartofi rustici (150/150 gr);
Pâine (100 gr);
Meniul zilei de Miercuri 22 LEI
Supa cu taietei (400 gr);
Tafelspitz cu legume (150/150 gr);
Pâine (100 gr);
Meniul zilei de Marti 22 LEI
Supa de chimen (400 gr);
Pulpe de pui la cuptor si cartofi sote (150/150 gr);
Pâine (100 gr);
Meniul zilei de Luni 22 LEI
Ciorba cu afumatura si cartofi (400 gr);
Mamaliga cu branza si smantana (150/150 gr);
Pâine (100 gr);